top of page

Nordic

Property

Data

Fastighetsrådgivning skräddarsydd för dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thanks for submitting!

Varför använda NPD?

NPD - Oberoende

Som en oberoende aktör som samarbetar med olika tjänsteleverantörer, gör vårt tillvägagångssätt det möjligt för oss att konsekvent leverera det som verkligen ligger i linje med dina bästa intressen.

NPD - Exakt

Vårt primära fokus ligger på våra kunder och deras unika behov. Vi är angelägna om att ge exakt vägledning och skräddarsydd rådgivning för att möta dina specifika behov.

NPD - Anpassad

Kontinuerlig spridning av data genom olika marknadsrapporter, anpassade för olika segment, vilket underlättar din löpande marknadskännedom och håller dig uppdaterad.

Våra tjänster

Nedan hittar du våra mest använda tjänster. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda ett brett sortiment av rådgivningstjänster. Hittar du inte vad du söker nedan så ta kontakt med oss.

Om Nordic Property Data

Genom våra partners kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom fastighetssektorn

Nordic Property Data är ett oberoende konsultföretag som är specialiserat på att tillhandahålla omfattande rapporter och tjänster inom kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av analyser och marknadsdata, utöver detta förmedlar vi även uppdrag inom värdering och transaktionsrådgivning

 

Genom våra tjänster får du inte bara uppdaterade insikter om fastighetsmarknaden utan även fördelen av att ligga steget före dina konkurrenter. Vi strävar efter att hjälpa dig att göra rätt investeringar och fatta mer lönsamma beslut. Vårt engagerade team av erfarna analytiker står till ditt förfogande för att svara på alla dina frågor och säkerställa att du har den information du behöver för att framgångsrikt navigera i den kommersiella fastighetssektorn.

"Forskning skapar ny kunskap."

Neil Armstrong

bottom of page