top of page

Nordic Property Data & Actionate ingår samarbete gällande ESG i fastighetsbranschen

Uppdaterat: 29 jan.


Samarbetet ger en unik möjlighet att informera, engagera och inspirera fastighetsbranschen till ett aktivt hållbarhetsarbete. Med vårt fokus på ESG så siktar vi på att motivera många bolag till att utveckla sina egna hållbarhetsarbeten. Utöver att kunna erbjuda konsultation av experter inom ämnet så kommer vi tillsammans också att släppa en ESG-Rapport. Rapporten som kommer halvårsvis håller företagen uppdaterade om vad som gäller i rapportering, förändring i lagar, statistik från branschen, viktiga nyckeltal där man kan jämföra sin egen data och mycket annat spännande innehåll. Rapporten finns redan nu att läsa på www.npdata.se/esg

 

Då båda parter har över ett decennium av erfarenhet i respektive bransch så känns samarbetet naturligt och som ett rätt steg mot den framtida utveckling vi står inför inte bara i fastighetsbranschen men också i hela Sveriges företagsklimat. Vi hoppas och tror att samarbetet kommer kunna bidra till både affärer, nätverkande och samverkan mellan parter och kunder säger Fredrik Lövberg på Nordic Property Data.

 

Då vi är väldigt engagerade i att så många branscher och företag som möjligt ska kunna få det bästa förutsättningarna för att kunna skapa mer hållbara affärer så är vi givetvis jätteglada över att vi nu ingår i ett samarbete med Nordic Property Data och på så vis även kan hjälpa fastighetsbranschen med vår expertis, säger Anna Hasselberg, partner och hållbarhetsrådgivare på Actionate.

 

Om Actionate:

Vi på Actionate hjälper företag inom olika branscher att implementera och sömlöst integrera hållbarhet från företagens affärsmodeller ut i alla led av organisationen via utbildningar och workshops till samverkan och nätverkande. Vårt team av experter besitter omfattande kunskap och erfarenhet inom hållbarhetspraxis, vilket gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att möta ert företags unika behov. Oavsett om ni vill minska er miljöpåverkan, integrera hållbara affärsmodeller eller optimera er leverantörskedja, kan vi hjälpa er. Vi vet att hållbarhet kan verka komplext, men med hjälp av oss gör vi det genomförbart för företag av olika typer och storlekar att ta riktig action med sitt hållbarhetsarbete.

 

Om Nordic Property Data:

Nordic Property Data är en analysbyrå som tillhandahåller rådgivningstjänster och marknadsrapporter anpassade för den nordiska fastighetsmarknaden. Vi hjälper våra kunder att hålla sig ajour på fastighetsmarknaden med hjälp av våra rapporter och övriga tjänster. Detta leder till att våra kunder kan fatta bättre beslut baserat på den data vi levererar. Nordic Property Data är din källa för noggrann och aktuell fastighetsanalys. Vi arbetar idag med flera olika samarbetspartners för att kunna erbjuda våra kunder Nordens främsta experter inom vårt tjänsteutbud

 

Kontaktuppgifter


Nordic Property Data:

Fredrik Lövberg

0735326161

 

 

Actionate:

Anna Hasselberg

0709-200 103


Sofia Weijangardi

0733-923929

Comentários


bottom of page