top of page

Valueguard och Nordic Property Data ingår samarbete

 Valueguard och Nordic Property Data ingår samarbete där Nordic Property Data kommer sälja och leverera Valueguards HOX Index och Valueguards olika bostadsrapporter.

Valueguard-KTH Housing Index (HOX®) är ett kvalitetsjusterat prisindex för bostadsrätter och villor i Sverige. Det har utvecklats i samarbete med KTH och bygger på data levererad av bland annat Svensk Mäklarstatistik AB och Lantmäteriet.

 

 

Samarbetet med Valuguard kommer stärka vårt erbjudande till våra kunder. Genom Valueguards HOX® index så breddar vi vårt utbud av marknadsrapporter som publiceras löpande under året. Produkten passar väldigt bra in på vårt övriga tjänsteutbud. Förhoppningsvis så kommer vi hitta fler synergier och andra typer av affärer som vi tillsammans kan göra med både nya och befintliga kunder, säger Fredrik Lövberg på Nordic Property Data.

 

Genom vårt samarbete med Fredrik Lövberg och Nordic Propert Data, så kommer fler i marknaden få kunskap och kännedom om våra uppskattade produkter och tjänster säger Henrik Åkerblom, VD på Valueguard.

 

 

Om Nordic Property Data:

Nordic Property Data är en analysbyrå som tillhandahåller rådgivningstjänster och marknadsrapporter anpassade för den nordiska fastighetsmarknaden. Vi hjälper våra kunder att hålla sig ajour på fastighetsmarknaden med hjälp av våra rapporter och övriga tjänster. Detta leder till att våra kunder kan fatta bättre beslut baserat på den data vi levererar. Nordic Property Data är din källa för noggrann och aktuell fastighetsanalys. Vi arbetar idag med flera olika samarbetspartners för att kunna erbjuda våra kunder Nordens främsta experter inom vårt tjänsteutbud

 

Kontaktuppgifter:

Nordic Property Data

Fredrik Lövberg

0735326161

Comments


bottom of page