top of page

Rapporter & Insikter

LÖPANDE UPPDATERINGAR

Rapporter

 

Våra olika marknadsrapporter släpps löpande under året och kartlägger den nordiska fastighetsmarknaden.

Med rapporterna håller du dig uppdaterad och kan fatta bättre och smartare affärsbeslut. Beställ dina rapporter direkt.

ESG-rapport

ESG, vilket är ett mycket debatterat ämne just nu! I vår ESG-rapport kan du följa trender, marknadsinsikter, intervjuer och mycket mer. Jämför dina nyckeltal med branschstandarderna. Rapporten innehåller olika nyckeltal som är avgörande för din egen ESG-rapportering.

HOX-rapport

Valueguard-KTH Bostadsindex (HOX®) är ett kvalitetsjusterat prisindex för bostadsrätter och villor i Sverige. Den har tagits fram i samarbete med KTH och bygger på data från bland annat Svensk Mäklarstatistik AB och Lantmäteriet. Valueguards nationella, regionala och lokala prisindex uppdateras månadsvis för leverans till våra kunder.

Valueguard

Valueguards marknadsrapport ger en heltäckande översikt över bostadsmarknaden. Rapporten sammanställer information från olika källor tematiskt och på ett pedagogiskt sätt. Med en enda rapport får du ett fågelperspektiv över priser och indexutveckling, prognoser och volymer.

Segment-specifika rapporter

Är du ute efter fastighetsdata rörande ett specifikt segment? Då är detta för dig. VI levererar data avseende flera olika fastighetssegment. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om denna tjänst.

Kontakta oss gällande våra olika marknadsrapporter

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Thanks for submitting!

Komplexa data presenteras på ett enkelt sätt

Flera olika segment

Data som täcker de nordiska länderna

Kontinuerliga uppdateringar

bottom of page