top of page

Nordic
Property
Data

Vilka är vi?

 

I mer än 10 år har vi tillsammans med våra partners levererat analyser och marknadsrapporter gällande den nordiska fastighetsmarknaden. Vi bestämde oss för att göra det ännu enklare för dig som kund att få tillgång till relevant data från den nordiska marknaden.

 

Så startade Nordic Property Data. Vi samarbetar med några av Nordens största leverantörer av fastighetsdata och tjänster inom rådgivning. Tillsammans kan vi erbjuda knivskarpa analyser, marknadsrapporter och skräddarsydda rådgivning. Om du inte hittar det du söker på hemsidan, kontakta oss. Vi kan säkert hjälpa dig med det du efterfrågar.

Vårt mål är att förenkla ditt köp av kommersiella
rådgivningstjänster.

10

I 10 år har vi tillsammans med våra partners levererat data och tjänster

4

Vi är nu aktiva i alla de fyra nordiska länderna

3 000

Över 3 000 mottagare har löpande läst de rapporter vi distribuerat via våra partners

8

Idag arbetar vi med 8 olika partners för att leverera det våra kunder vill ha

Nordic Property Data är en analysbyrå som tillhandahåller marknadsrapporter innehållande fastighetsdata avseende den nordiska fastighetsmarknaden. Samt skräddarsydda analyser på begäran. Vi hjälper våra kunder att både hålla sig uppdaterade på fastighetsmarknaden genom att ge korrekta och aktuella branschinsikter. Nordic Property Data är din källa för korrekt och uppdaterad fastighetsanalys. Vi erbjuder skarp data från pålitliga källor, vilket hjälper dig att fatta välgrundade beslut om fastighetsmarknaden. Våra tjänster ger dig aktuella insikter om fastighetsmarknaden, vilket gör att du kan ligga före konkurrenterna, göra rätt investeringar och fatta mer lönsamma beslut. Vårt team av erfarna analytiker finns tillgängliga för att svara på alla frågor du kan ha.

 

Exempel på innehåll:

• Hyresnivåer

• Transaktioner

• Intervjuer

• Projekt

• Prognoser

• Yielder

• Demografisk data

Våra tjänster

Fastighetsrådgivning skräddarsydd för dig

Rådgivning

Marknads-rapporter

Transaktioner

ESG

Värderingar

Vi samarbetar med de allra bästa

bottom of page